FAQ

Kuorten suunnittelu

Olemme tehneet kuorien suunnittelun helpoksi!

1. Valitse puhelinmallisi

2. Valitse haluamasi kuorimalli

3. Avaa editori tuotesivulta

4. Personoi kuoresi haluamallasi tavalla!

Maksaminen

Founkuoret.fi -verkkokaupan maksutapatarjoana toimii suomalainen Paytrail. Tilaus on mahdollista maksaa Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Säästöpankin, Oma Säästöpankin, POP Pankin, Aktian, Handelsbankenin, Ålandsbankenin ja S-Pankin verkkomaksupainikkeilla. Kortilla maksaessa toimivat Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club. Lisäksi tilauksen voi maksaa MobilePaylla.

Toimitus

Tilausten normaali toimitusaika on 7-14 vuorokautta.

Kyllä! Tarjoamme aina ilmaisen postituksen jokaiselle tilaukselle. Meillä tuotteen hinta on lopullinen hinta.

Vaihtaminen & palautukset

Voit peruuttaa tilauksesi lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@founkuoret.fi. Huomioithan kuitenkin, että peruuttaminen on mahdollista ainoastaan silloin, kun tilauksen personointiprosessia ei ole aloitettu. Mikäli personointia ei ole aloitettu, saat hyvityksen 14 vuorokauden sisällä peruutuksesta. Jos personointi on ehditty aloittaa, tilauksen peruminen ei ole mahdollista.

Tuotteiden vaihtaminen on mahdollista silloin, kun niissä ei ole asiakkaan omaa personointia. Valitettavasti emme voi tarjota vaihtomahdollisuutta kuorille, joita asiakas on itse räätälöinyt. Koska tuote valmistetaan asiakkaan erityisvaatimusten mukaisesti, on asiakas vastuussa siitä, että valitsee oikean puhelin- ja kuorimallin. Myös personoitujen kuorten vaihtaminen onnistuu kuitenkin siinä tapauksessa, mikäli olemme vahingossa toimittaneet asiakkaalle väärän tuotteen. Kaikissa vaihtotilanteissa asiakkaan tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun info@founkuoret.fi.

Tuotteet, joita ei ole personoitu, on mahdollista palauttaa 30 päivän sisällä niiden toimittamisesta. Asiakkaan itse personoimilla tuotteilla ei kuitenkaan ole palautusoikeutta, poislukien vialliset tai kuljetuksen aikana vaurioituneet tuotteet. Palautuksen jälkeen asiakkaalle korvataan tuotteen hinta 14 päivän kuluessa palautetun tuotteen vastaanottamisesta. Palautustapauksissa asiakkaan tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun info@founkuoret.fi.